Guilty pleasures – Flixter

Posted: December 31, 2007 in digging sites

Mi se sopteste din regie ca ar trebui sa scriu despre lucruri mai interesante, ca blogosfera nu ma vrea asa cum sunt si ca ar trebui sa ma mai comercializez oleaca. Deci sa va zic cu ce mi-am perdut timpul in ultimele 2 luni si ce concluzii intzelepte am tras intre timp.

Flixter e varianta cu filme a lui Hi5. Dar nu cu filme din alea cum am vazut eu azi dimineatza cand am clickait bookmarkul pentru youtube si, courtesy of opiario, am ajuns pe youporn. Ci cu cinefili. Teoretic.

In general ma feresc ca de dracu de retzele diabolice gen hi5 care smulg sufletul din om, dar cand am primit invitatzia cu mottoul flixterian “stop watching bad movies” am luat-o personal si am zis sa arunc o privire. Permitetzi sa raportez urmatoarele:

 • 1. Suntem victimele unei conspiratzii arabeshti. Asa cum evreii tzintesc spre a fi stapanii lumii si folosesc mediul financiar ca mijloc, la fel fac si arabii, doar ca pe plan matrimonial. De cate ori o gagica isi face cont, vreo 3 Ahmezi si 5 Hassani sar automat pe ea, isi ofera id-urile de messenger, viatza, banii si mustatza pentru un strop de dragoste si compasiune. E o situatzie fara de exceptzie, s-a verificat si personal, ca exty e un pseudonim asa, mai ambiguu. Adica nu stii daca-i nume de fata sau baiat, deci am primit si eu vreo cateva cereri in casatorie de la juni care si-or fi zis sa incerce, just in case.
 • 2. Flixterii romani sunt oligofreni in proportzie de 99%. In conditziile in care proportzia in general e doar de vreo 90%. Lucrul se explica prin faptul ca romanii nostri sunt neam prost si n-au invatzat ca atunci cand te inscrii pe un site din asta, nu trimitzi invitatzie fara discernamant la toata lista de mess, in mod automat. Asa ca majoritaea userilor autohtoni sunt victime ale invitatziilor in masa, nu participantzi activi. Si totzi au id-uri care se termina in –tza si un numar. Pissycutza69, alinutza21, satanutza88 etc.
 • 3. Elementul de noutate fatza de alte siteuri de gen e testul de compatibilitate intre useri care se bazeaza pe ratingurile date la 50 de filme populare la inscriere. Rezultatul apare automat la fiecare profil vizualizat. Eu sunt terrible match cu aproape toate gagicile si soul mate cu una singura, Dagu lu manelexus. La baetzi probabilitatea de un soul mate e substantzial mai mare. Si asa ajungem la concluzia urmatoare:
 • 4. Incepand din 2008 ma fac gay. Cultural, barbatzii au gusturi infinit mai bune decat femeile. Fetele cu gusturi sunt ori influentzate de un frate mai mare, ori manipulate de un partener cu discernamant sau de un prieten gay. Ma gandesc ca nu se renteaza sa traesti o viatza de om in frustrare, asteptand gagica perfecta cu personalitate si luciditate cand ai in jurul tau atatzia soul mates. Si ce daca au acelasi fel de putza, n-are rost sa fii ingust si sa lasi un asemenea detaliu sa reduca la 0 nenumarate alte avantaje. Pe deasupra, parca se demonstrase stiintzific in Cosmopolitan ca a face dragoste nu e egal cu a face sex. Deci daca potzi face sex fara sa faci dragoste, mi se pare normal sa potzi face dragoste fara sex.
 • 5. Majoritatea populatziei inca mai judeca filmele pe genuri. De regula genurile care pica prost aici is horrorul si SF-ul. Se poate insa si invers, ignorantza in orice nu tzine de horror/sf. Personal ii prefer pe cei din urma pe principiul ca a fi fan al acestor genuri e un moft. A le ignora total e rezistentza la nou si asta e mult mai greu de vindecat. Populatzia de sex feminin detzine majoritatea zdrobitoare cand vine vorba de preconceptzii. Am stat o noapte intreaga la povesti cu o pupaza care nu vedea nici o diferentza intre Hostel si Grindhouse si mi se jura ca toate horrorurile is la fel. In afara de alea foarte vechi, care is de calitate pentru ca is clasice si consacrate. O sa-i tzin pumnii peste 50 de ani cand o sa vada Grindhouse la Telecinemateca pe post de film de arta. Clasic si consacrat.
 • 6. Cel mai popular actor, care apare in lista la orice parashuta, e Johnny Depp. Ceea ce demonstreaza ca exista si actori buni pe care sa-i priceapa toata lumea. Statistic, englezii sunt cei mai lucizi in materie de filme. Dar nu cred ca ma mut in Anglia curand, deci pentru mine the only way is gay.

Cu asta inchei anul blogeristic 2007. La multz ani la tot poporul, cu sau fara blog!

Advertisements
Comments
 1. prowler says:

  cand ai chef de ceva serios intra pe criticker.com 🙂

 2. aron biro says:

  pe Depp nu-l pricepe lumea, e doar sexy, sexy, stiu ca ma vrei.

 3. Li says:

  tocmai mi-am amintit, skinu flix cu piratii din caraibe e facut de subsemnatul 🙂

 4. aron biro says:

  ti se sopteste din regie sa scrii si ceva mai interesant decat nimic

 5. opiario says:

  pae avand n vedere cae duoara de 8 zile ghei, eo zic sai mae datz tinp sajunga sh la cestiile imteresante. pacientzia, ca tanaru pruomite multe desfatari anu asta. mae ales dupe cun lanceput.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s